Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن تجری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های فناورانه و سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با برخورداری از پنج هکتار زمین زراعی یکی از واحدهای دارای ظرفیت در حوزه کشاورزی و گیاهان زینتی است. سه هکتار از این پنج هکتار مسقف و فضای گلخانه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت 37 گلخانه در اراضی مسقف افزود: این گلخانه‌ها با ظرفیت‌های مختلف از 300 مترمربع تا 5 هزار متربع تجهیز و درحال فعالیت هستند. یکی از رویکردهای مناسبی که خصوص مدیریت و کاربری این گلخانه‌ها در سال‌های اخیر به‌وجود آمده، سوق به سمت کاشت و تجاری‌سازی گل و گیاهان زینتی است.

رئیس سرای نوآوری «کشت و تجاری‌سازی گیاهان زینتی» بیان کرد: گیاهان و گل‌هایی برای پرورش در گلخانه‌های سرای نوآوری انتخاب شده که در برابر کم‌ آبی و نوسانات اقلیمی و طبیعی مقاوم است. اکنون پس از تلاش‌ها و اقدامات سازنده‌ای که در گلخانه‌ها صورت گرفته، شرایط سرای نوآوری از لحاظ فروش و بازاریابی محصولات بسیار مطلوب است.

تجری با اشاره به فروش گل‌های زینتی سرای نوآوری گرگان به بازارهای شهر محلات، عنوان کرد: با وجود اینکه شهر محلات یکی از بازارها و صادر کنندگان گل و گیاه‌های زینتی در کشور شناخته می‌شود ولی محصولات گلخانه‌های سرای نوآوری گرگان به محلات نیز صادر می‌شود که نشان دهنده کیفیت و سلامت محصولات تولید شده است.

وی ادامه داد: مجوز تأسیس سرای نوآوری «کشت و تجاری‌سازی گیاهان زینتی» از سال 98 به دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان داده شده و گلخانه‌ها ذیل سرای نوآوری درحال فعالیت هستند. تفاوت و وجه تمایز گلخانه‌های سرای نوآوری با سایر گلخانه‌های فعال در جای جایِ کشور، رویکرد دانش‌بنیانی و علمی در تولید این گیاهان زینتی است. سرای نوآوری نسبت به فعالیت‌ها و محصولات تولید شده، نگاه صرف تجاری ندارد.

رئیس سرای نوآوری «کشت و تجاری‌سازی گیاهان زینتی» عنوان کرد: همچنین از سال پیش دو شرکت دانش‌بنیان سطح دو فعال در حوزه‌های بذر گیاهی در سرای نوآوری مستقر شده و فعالیت می‌کنند. بذرهای تولید شده در شرکت‌های دانش‌بنیان سرای نوآوری در گلخانه‌های سرا کاشته شده و محصولات آنها به بازار روانه می‌شود. در تفاهم‌نامه‌ای که با اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان گلستان منعقد شده گلخانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به عنوان جاذبه توریستی شناخته شده و مجوز «آگروتوریست» دریافت کرد.

تجری گفت: پروانه گردشگری کشاورزی به‌زودی از سوی اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان گلستان صادر خواهد شد. توجه به تربیت کارآفرین و ارائه آموزش‌های کارآفرینی به علاقه‌مندان در قالب‌های کارآموزی و مهارتی از دیگر اقداماتی است که در راستای شتابدهی و آموزش کارآفرینی انجام می‌شود. مشاوره‌های ساخت، طراحی و راه‌اندازی گلخانه‌های کشاورزی نیز به فناوران و صاحبان ایده ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1075081 برچسب‌ها سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان گیاهان زینتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان گیاهان زینتی دانشگاه آزاد اسلامی گیاهان زینتی تجاری سازی سرای نوآوری گلخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان

از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۱۹۷۵ گلخانه کوچک مقیاس خانگی در راستای ایجاد اشتغال برای روستاییان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سعید نارویی اظهار داشت: با توجه به مشارکت مردم استان سیستان و بلوچستان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: از سال 1402 تا امروز پنج هزار و 329 پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفته  که منجر به صدور سه هزار و 354 مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی در سطح 98 هکتار شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد یک هزار و 975 گلخانه‌ خانگی در سطح 57 هکتار موفق به کسب پروانه بهره‌برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند. 

نارویی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، به دلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح، امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد. گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح 90 تا 299 مترمربع احداث می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود