Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با اشاره به فعالیت‌های مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه، گفت: در حال حاضر در این دانشگاه 4 شرکت و هسته فناور داریم که 2 شرکت دانش‌بنیان شدند.

دکتر مازیار احمدی گلسفیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه‌های نسل جدید، به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم و کارآفرین و تولیدکننده مهارت‌های حرفه‌ای شناخته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی هم در این راستا یکی از مهمترین رسالت‌های خویش در حوزه پژوهش و فناوری را بحث کارآفرینی برای دانش‌آموختگان و فارغ التحصیلان بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته است.

وی افزود: اشتغالزایی و کارآفرینی در دهه‌های گذشته جزو رسالت‌های دانشگاه نبود و دانشگاه تنها در حوزه پژوهش و آموزش فعالیت می‌کرد، اما امروز یکی از مهم‌ترین رسالت‌های این دانشگاه تولید اشتغال و کارآفرینی برای دانشجویان است.

احمدی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی گرگان این کار را در چندین فرایند پیگیری می‌کند، تصریح کرد: یکی از این اقدامات ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور است که در این مرکز ایده دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تحت نظر اساتید مجرب دانشگاه به محصول قابل تجاری‌ تبدیل می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان ادامه داد: بسیاری از دانشجویان دارای ایده هستند که قابلیت تجاری‌شدن و تبدیل به سرمایه را دارد. مهمترین وظیفه مرکز رشد دانشگاه جمع‌آوری ایده‌های فناورانه دانشجویان و تبدیل آنها به ایده تجاری‌شده و تولید ثروت است.

وی با اشاره به فعالیت دو شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: یکی از این شرکت‌ها در زمینه تولید شیرین‌کننده بدون کالری به صورت جامد و مایع فعالیت می‌کند و در حال اخذ مجوزهای لازم قانونی است. اعضای این شرکت که شامل تعدادی از دانشجویان و اساتید این دانشگاه هستند، توانستند برای اولین بار شیرین‌کننده بدون کالری را با حدود 300 برابر شیرینی شکر معمولی تولید کنند. در حال حاضر در این شرکت 4 نفر به صورت مستقیم و 8 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.

احمدی بیان کرد: شرکت دیگری نیز در این دانشگاه در زمینه تولید تصفیه‌کننده آب آشامیدنی فعالیت می‌کند که توانسته نمونه‌ای زیست تخریب‌پذیر را برای تصفیه آب تولید کند. در حال حاضر شرکت آب و فاضلاب استان گلستان خریدار محصول این شرکت است. در این شرکت نیز 3 نفر به صورت مستقیم و 7 نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانش بنیان دانشگاه آزاد گرگان منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید